2014. december 31., szerda

BÚÉK 2015

Kedves Szomszéd!

Hipp-hopp elszaladt megint egy újabb év. Talán rá is csodálkoztál, hogy milyen gyorsan eljött az év vége, és bizony holnap már 2015 -öt írunk. Az év utolsó napján szeretnék Neked Boldog Új Évet Kívánni!

Búcsúzzunk el az óévtől, és köszöntsük az újévet. Engedjük el a múltat, tervezzük a jövőt, és közben ne felejtsünk el törekedni rá, hogy a jelenben legyünk. :-)

Az óév tanulságaiMi minden történt velünk az idén?
Bizonyára veled is történt mindenféle örömteli vagy épp kevésbé örömteli esemény. Ha szétnézünk a saját életünkben vagy épp a környezetünkben, minden év tartogat számunkra bőven eseményeket. Ebben az évben is voltak elért célkitűzések és füstbe ment tervek, voltak nagy fellángolások, és nagy elkeseredések. Voltak komédiák és tragédiák. Ez az év is tartogatott számunkra próbatételeket, tanulságokat, kihívásokat, feladatokat, lehetőségeket, sikereket, kudarcokat.Megéltünk örömöket és csalódásokat, vidámkodtunk és szomorkodtunk, sírtunk és nevettünk. Voltunk a világ tetején és voltunk az elkeseredettség mélységeiben. Bosszankodtunk és lelkesedtünk. Hittünk, és tévedtünk, hitetlenkedtünk, és megbizonyosodtunk. Jöttek problémáknak álcázott lehetőségek, és jöttek remek lehetőségeknek tűnő buktatók.

És hol voltunk mi ebben a színjátékban?
Hogyan éltük meg a szituációkat? Mit kezdtünk a szembe jövő feladatokkal, lehetőségekkel, próbatételekkel?
Hogyan fejlődtünk általuk?
Hogyan segítették az önismeretünket, a felismeréseinket?

Ha ezeket tisztáztuk magunkban, levontuk a tanulságokat, akkor itt az ideje elengedi ezt az évet.
Minden áldásával, és minden negativitásával együtt.


Az új év reményei és tervei


Ez az időszak természetesen nem csak a visszatekintések, és az összegzések időszaka, hanem a tervek és célkitűzések, meg persze az újévi fogadalmak időszaka is.
Ilyenkor átgondoljuk, hogy milyen terveink vannak a következő évre, és azokat hogyan szeretnénk megvalósítani. Mit szeretnénk elérni, és hogyan szeretnénk elérni.
Vannak, akik feladatterveket készítenek, hogy mikor mit kell tenniük ahhoz, hogy elérjék a célkitűzéseiket.
Persze vannak, akik csupán sodródni szeretnek az árral, és azzal a reménnyel tekintenek a jövőbe, hogy a következő év "legyen jobb, mint az idei".
És persze vannak, akik ilyenkor szeretnek valami újba belefogni, vagy valami fogadalmat tenni, hogy holnaptól mit fognak másképp csinálni.
Akárhogy is tervezzük vagy nem tervezzük a jövő évet, abban biztosak lehetünk, hogy jövőre is várnak ránk kihívások, próbatételek, örömök és szomorúságok. És hogy hogyan éljük meg őket?Abban pedig segítségünkre lesz a meditáció.


B.Ú.É.K. 2015.


Kedves Szomszéd!
Kívánom, hogy a következő évben fejlődj a meditációdban és az önismeretedben, kívánom, hogy légy egyre elégedettebb, egyre kiegyensúlyozottabb, egyre békésebb. Kívánom, hogy ezt a nagy színjátékot tudd egyre inkább tanúként szemlélni, és tapasztald meg a meditációdban és az életedben a Mindenen Átható Isteni Erő áldásait!... és még annyit, hogy "nyisd ki a tenyered és érezd a hűvös vibrációkat!" :-)

Üdv.:
Szabina