2014. november 7., péntek

Töltődj fel Te is a Lélek zenéjével!

Kedves Szomszéd!
Az előző bejegyzésben már szó volt arról a zenei és művészeti kultúráról, amellyel a sahaja jógában találkozhatunk. A valódi művészet képes közvetíteni a vibrációkat, legyen szó egy festményről (pl.: a Mona Lisa), vagy egy versről (pl.: William Blake versei). Képesek megérinteni minket mélyen legbelül.  Mégis a zene az, ami a leginkább képes arra, hogy megérintse a szívünket, és közvetítse a vibrációkat. A sahaja jóga meditáció kapcsán talán már megfigyelted, hogy éppen ezért milyen fontos szerepet kap a zene.

Az alábbi felvétel tavaly készült New Yorkban a The Culture of The Spirit (azaz a lélek kultúrája) turnén ismert sahaj előadók közreműködésével. Ismerd meg most Te is őket, és a művészetüket!
Mivel a felvétel közel 2 órás akkor indítsd el, amikor van rá időd, hogy elmélyedj benne. Az előadás angol nyelvű, de annyira kifejező, hogy nyelvismeret nélkül is élvezhető. :-)
Add át magad a zenének, a vibrációknak, és a meditációnak! Töltődj fel, légy emelkedett és gondolatmentes!Remélem Téged is megérintett ez a fantasztikus előadás. :-)

Kívánok Örömteli, Emelkedett, Vibrációkban gazdag meditációkat!


Üdv.:
Szabina