2013. július 29., hétfő

Kérsz egy jeges teát?

Kedves Szomszéd!
Lenne kedved bejönni hozzám egy pohár teára? Természetesen jeges teára ebben a nagy hőségben. Közben körbevezetlek kicsit, és megmutatom hol, hogyan készül a Jívana, az élet lehelete. A vidék első, és egyetlen meditációs lapja.

Nos, lenne kedved hozzá?

Most is épp az augusztusi számon dolgozom, de egy rövid teaszünetet terveztem, tarts velem Te is! Kerülj beljebb! Foglalj helyet nálam.Itt a szerkesztőségben mindig van mit csinálni, persze vannak lazább napok, és vannak sűrűbbek, amikor utolsó hajrába érek a magazin szerkesztésével és összeállításával. Ilyenkor általában tele van az asztal papírokkal, és a monitor széle cetlikkel, melyen a nagyon fontos teendők fel vannak írva, nehogy valami kimaradjon. :-)
Szóval így néz ki a szerkesztőség, amikor épp a munka véghajrájában járok:
Talán kiszúrtad a Shri Mataji képet a gyertyával és a füstölővel. Valóban, itt a szerkesztőségben ki van téve a kép, és amikor leülök a Jívanát, vagy épp egy- egy blogbejegyzést írni, és szerkeszteni, meggyújtok egy gyertyát és egy füstölőt. Kicsit ráhangolódom, felemelem a Kundalinit, és ha úgy érzem, akkor picit meditálok is.A Jívana írásának első lépése általában az interjú elkészítése szokott leni, de előfordult már olyan is, hogy ez maradt a végére. Aztán jöhet a többi rész írása. Általában előre veszem a sorban az "Ismerd meg finomenergia rendszered!" rovat aktuális részének megírását. A képen láthatod, hogy most épp ezen dolgozom, és láthatod, hogy ott vannak a finomenergiarendszerről szóló anyagok (amelyek elérhetőek a webes kurzus részeként is), mert ezekből tudok meríteni, ha épp elakadok a munkában.
A Metamodern korszak című könyv mindig kézközelben van, hiszen általában ebből a könyvből kerül be az idézet az "Idézet" rovatba.  Az e havi zöld tipp rovattal már elkészültem, mert most azt vettem előre, és a harmadik energiaközpontról szóló cikk megírása után már csak a bevezető marad hátra. Aztán következhetnek majd az utolsó simítások is.

Örülök, hogy meglátogattál itt a szomszédban, remélem a tea is jól esett ebben a hőségben. Egészségedre!
Aztán a hét végére várom Postás Petit, hogy elvigye a nagy köteg Jívanát, és eljuttassa a címzettekhez.

Hamarosan újra találkozunk.

Üdv.:
Szabina