2013. június 28., péntek

Te ismered már a Postásunkat?

Szeretnék most bemutatni valakit, aki nagy segítségemre van itt a blogban. Talán Te is hallottál már róla, de még sosem került igazán reflektorfénybe. Ez a valaki nem más, mint drága Postásunk a Peti.
Ő teszi a postaládádba a Jívanát,  ő viszi ki az értesítőt, ha új bejegyzés van a blogon, és nála lehet feliratkozni is a kézbesítési listájára.

Postás Peti fütyörészve járja a vidéket, hogy mindenkihez eljuttassa a küldeményeket. Hóban, fagyban, zivatarban, és égető napsütésben is úton van. Munkája közben sok emberrel találkozik, sokat lát, és sokat hall. Így aztán, mint minden valamire való Vidéki Postás a híreket is szállítja. Gyakran visz küldeményt a falu Központi Információs Bázisára is (kocsma), ahol szintén sok információról szerez tudomást.

Szóval Postás Peti mindig jól informált.


Néha elbeszélgetünk a helyi aktualitásokról. Születésről, halálról, időjárásról, kertről, esküvőkről, válásokról, és mindenféle közelgő (vagy épp elmúlt) eseményekről, rendezvényekről. Persze nem időzik sokat nálunk, sokszor csak felveszi a nagy köteg Jívanát, és már száguld is tovább, hogy hamar mindenkinek a postaládájába kerüljön a friss, ropogós újság.

A minap nekem is hozott egy csomagot, és míg átvettem tőle beszélgettünk néhány szót. Kérdezte, hogy lesz-e újabb Jívana, és esetleg elárulnék-e egy-két dolgot, hogy miről olvashat majd benne. Természetesen, azért cseles a mi postásunk, mint minden valamire való Vidéki Postás, ahogy azt már mondtam is, és mielőtt kikézbesíti a magazint azért ő maga is átlapozza. Lehet, hogy legközelebb épp a Te példányodat. :-D

Szóval érdeklődött a magazin felől. Megnyugtattam, hogy lesz Jívana, de túl sok információt nem adhattam ki.  Annyit azért elmondhattam, hogy bele kerül a Mártival készült teljes interjú (melyből egy részt már olvashattál a júniusi számban) de ezt már talán tudtad is.

Annyit árultam még el, hogy valami új, izgalmas és vidám dolog kezdődik el a júliusi számban, de erről többet nem mondhattam bármennyire is faggatott, mert ez még egyelőre TITOK!

Pssssszt! :-)Ezek után megérdeklődtem milyen új híreket hallott. Azt mondja valami készül Szilvásváradon, mert az ottani postással beszélt egy eltévedt levél kapcsán, aztán Ő mondta neki, hogy szervezkednek ott valami meditációs programot, vagy mit, még videós meghívót is látott róla.

Mondom neki, hogy Te Peti, hát mi megyünk Szilvásváradra július első hétvégéjén (6-7-e)!!!
Lesz ott egy meditációs program, ahol közösen fogunk meditálni az érdeklődőkkel. Ki lehet próbálni a spontán meditációt, de azokat is várjuk nagy szeretettel, akik már gyakorolják, mert itt az interneten, a blogon, a Jívanában találkoztak már vele, és szívesen részt vennének egy közös meditáción velünk.

Postás Peti, aki szintén kipróbálta már a meditációt a hír hallatán úgy döntött, hogy ezt mindenkinek elmondja gyorsan, így hamar magamra is hagyott.
Hogy most épp merre jár, ki tudja? Talán épp a te postaládádba tesz egy értesítőt a szilvásváradi meditációs programról.
További részletek a programról hamarosan!
Várunk szeretettel!
Jelentkezni addig is a videkijoga [kukac] gmail [pont] com email címen tudsz.


Üdv.:
Szabina