2013. február 23., szombat

...és azt hallottad -e szomszéd?

Most hallottam a szomszédasszonytól, hogy hamarosan Bélapátfalvára látogatnak sahaja jógik, hogy az ott lakók is kipróbálhassák, megtapasztalhassák a sahaja jóga meditáció áldásait.

Képzeld a minap plakát ragasztó túrán is jártak Bélapátfalván és a környező településeken.
Nagy örömmel ragasztgatták ki a plakátokat a villanyoszlopokra, hirdetőtáblákra, buszmegállók oldalára. Úgy hallottam, hogy nagyon várják már, hogy találkozzanak a keresőkkel, érdeklődőkkel.

A három órás program alatt a résztvevők kipróbálják, megtanulják majd a sahaja jóga meditációt, és megkaphatják az Önmegvalósulást. Nézünk majd kisfilmet, melyen az alapító, Shri Mataji beszél, és hallgatunk olyan dalokat, amelyek egyben mantrák is. Előadást is hallhatsz majd a bennünk lévő finomenergiarendszerről, a Kundalini energiáról, és megismerhetsz néhány egyszerű, de hatékony technikát, melyekkel egyensúlyba tudod hozni magad.

Gyere Te is  és találkozzunk Bélapátfalván 2013. március 02 -án 14:00 -tól 17:00-ig a Művelődési Házban.


...és azt hallottad szomszéd, hogy készülőben van itt a blog hátterében egy magazin melyben sok információt találhatsz a sahaja jóga meditációval kapcsolatban?

Lesznek benne tippek, idézetek, "praktikák", segítség a meditációhoz, és minden számban egy-egy magyar sahaja jógival is megismerkedhetsz.

A  Jívana (ejtsd: dzsiváná) nevet viseli a vidék meditációs lapja.
A magazint csak azok az olvasók kapják majd rendszeresen, akik nem csak olvasgatnak, hanem ki is próbálták már a sahaj meditációt, és a Postásnál is feliratkoztak már a kézbesítési listájára.

Az első szám a napokban fog megjelenni, sok érdekességgel, és egy tanulságos interjúval.



Mondta az Ilonka, aki az utca végén lakik, hogy Ő már szólt is a Postásnak, hogy írja fel a nevét és az emailcímét, hogy az elsők között kaphassa majd meg  a legfrissebb bloghíreket. És mivel  már párszor kipróbálta a meditációt is, és el is mesélte a tapasztalatait Szabinának, így már nagyon várja, hogy a magazint is a kezében tarthassa.

Te se maradj le róla!
Ha Te is kipróbáltad már a sahaj meditációt, vagy rendszeresen gyakorlod is, akkor ne habozz ezt elmondani Szabinának, hogy Te is megkaphasd ezt a hasznos lapot!
Ha még nem szerepel a neved és az email címed a Postásunk listáján,
akkor iratkozz fel, hogy a megjelenés napján azonnal megkapd email címedre a Jívana letöltési linkjét, és hogy sose maradj le a legfrissebb hírekről se.
(Ha Te már fel vagy iratkozva a levelezési listára, és már megírtad Szabinának a meditációban szerzett tapasztalataidat akkor természetesen nem kell újra feliratkoznod, hogy megkapd a magazint.)

Feliratkozni itt oldalt tudsz! -- >>


Most megyek szomszéd, mert sok a dolog, további szép tavaszváró napot kívánok!
A tavasz pedig itt jár a kertek alatt, mert az illatát lehet érezni a levegőben (hiába esik a hó) és reggel már a cinegék is énekelték: "nyitnikék, nyitnikék". :-)







Meditatív szép napokat!
Szabina