2013. február 6., szerda

"Én A Lélek Vagyok!"

Életünk során olyan sok dologgal azonosítjuk magunkat. Vannak szerepeink, tulajdonságaink, érzelmeink, amikről azt gondoljuk, hogy az mind mi magunk vagyunk.
Az elménk, az egónk, az érzelmeink szintjén persze ez így is van rendjén, főként, amíg nincs más tapasztalatunk.

A sahaj meditációban azonban nagyon fontos tapasztalat az, hogy kapcsolatba lépünk lényünk legbensőbb részével, a Lélekkel, aki teljesen független mindezektől a külső dolgoktól. Teljesen független az érzelmeinktől, a gondolatainktól, bármiféle magunkról vagy a világról alkotott elképzelésünktől.
A meditációban megérezzük - először csupán alig észrevehetően - magunkban a Lélek állapotát, lényünk valódi állapotát, és felismerjük, hogy valójában mi nem vagyunk más, mint ez a bennünk lévő Lélek. Az Önvaló. Minden más csupán illúzió.

Megérint minket annak a felismerése, hogy nem vagyunk azonosak testünkkel, sem gondolatainkkal, sem érzelmeinkkel, sem szokásainkkal, sem hiedelmeinkkel, hanem Mi a Tiszta Lélek Vagyunk.


A végső Igazság létezésünkről:



A Lélek állapota a végtelen Öröm, a végtelen Nyugalom, a végtelen Béke, végtelen Szeretet óceánja bennünk. Egy teljesen független állapot.








Az Önvalóról:





Kívánok Neked örömteli tapasztalatokat a Meditációban!


Üdv.:
Szabina